Kassesystem

Et enkelt og moderne kassesystem er viktig for handleopplevelsen. QSystems Retail tilbyr kassesystemer som gjør hverdagen enklere både for deg og kunden.

I over 20 år har QSystems Retail jobbet med å utvikle innovative og brukervennlige kassesystemer til bedrifter innenfor varehandel.

Nå brukes våre systemer av over 30 000 store og små butikkjeder i Europa. Våre kasseløsninger finnes blant annet i butikker som Rituals, Big Bazar og Hema. Vi tilbyr både forskjellige typer kassesystemer (også kalt POS-systemer) og selvbetjente kasser.

Alle våre kasseløsninger er brukervennlige både for deg og kunden. Kassesystemene har en rekke avanserte funksjoner som gjør at du får full kontroll over salgstall og varebeholdning. Dette gjør at du kan gi så rask og god service som mulig.

Hva er et kassesystem?

I Kassasystemloven blir et kassesystem beskrevet som et apparat eller et elektronisk system som gjør det mulig å registrere kontantsalg og skrive ut kvitteringer.

Et kassasystem gjør det med andre ord mulig for butikker og andre utsalgssteder å foreta transaksjoner med kort og kontant. I tillegg har flere kassesystemer tilgang til informasjon om blant annet produktpriser og lagerbeholdning.

Med et system fra oss blir handleopplevelsen enklere for kundene dine, samtidig som arbeidshverdagen blir bedre for dine medarbeidere.

Selvbetjente kasseløsninger

De siste årene har det dukket opp flere og flere selvbetjente kasser i norske butikker.

Dette kan ha flere fordeler for både ansatte og kunder:

  • Køene i butikken blir kortere
  • De ansatte avlastes og kan bruke mer tid på andre oppgaver
  • Valgfrihet – kundene får velge om de vil slå inn varene sine selv eller bruke en av de betjente kassene

Som butikkeier er det altså mange fordeler ved å benytte seg av selvbetjente kasser. QSystems Retail har spesialisert seg på selvbetjente kasseløsninger som gir kundene en god handleopplevelse.