Kassesystem

Et enkelt og moderne kassesystem er viktig for handleopplevelsen. Qsystems Retail tilbyr kassesystemer som gjør hverdagen enklere både for deg og kunden.

I over 20 år har QSystems Retail jobbet med å utvikle innovative og brukervennlige kassesystemer til bedrifter innenfor varehandel.

Nå brukes våre systemer av over 30 000 store og små butikkjeder i Europa. Våre kasseløsninger finnes blant annet i butikker som Rituals, Big Bazar og Hema. Vi tilbyr både forskjellige typer kassesystemer (også kalt POS-systemer, point of sale-systems) og selvbetjente kasser.

Alle våre kasseløsninger er brukervennlige både for deg og kunden. Kassasystemet har en rekke avanserte funksjoner som gjør at du får full kontroll over salgstall og varebeholdning. Dette gjør at du kan gi så rask og god service som mulig.

Hva er et kassesystem?

I Kassasystemloven blir et kassesystem beskrevet som et apparat eller et elektronisk system som gjør det mulig å registrere kontantsalg og skrive ut kvitteringer.

Et kassasystem gjør det med andre ord mulig for butikker og andre utsalgssteder å foreta transaksjoner med kort og kontant. I tillegg har flere kassesystemer tilgang til informasjon om blant annet produktpriser og lagerbeholdning.

Med et system fra oss blir handleopplevelsen enklere for kundene dine, samtidig som arbeidshverdagen blir bedre for dine medarbeidere.

Selvbetjente kasseløsninger

De siste årene har det dukket opp stadig flere selvbetjente kasser i norske butikker. Dette kan ha flere fordeler for både ansatte og kunder:

Fordeler for butikken

  • Reduserte bemanningskostnader: selvbetjente kasser krever færre ansatte for å betjene kundene.
  • Økt effektivitet: kunder som bruker selvbetjente kasser kan sjekke ut raskere enn ved tradisjonelle kasser.
  • Mindre køer: flere selvbetjente kasser kan installeres for å håndtere en større mengde kunder samtidig.

Fordeler for kunden

  • Raskere betjening i butikk: selvbetjente kasser kan være raskere enn tradisjonelle kasser, spesielt for kunder med få varer.
  • Økt personvern: noen kunder kan foretrekke å betjene seg selv fremfor å måtte interagere med en kasserer.
  • Bedre tilgjengelighet: selvbetjente kasser kan være tilgjengelige utenfor butikkens åpningstider, noe som gjør det enklere for kunder å handle når det passer dem.
  • Bedre kontroll: kunder kan holde oversikt over sine egne varer og unngå feil når de betjener seg selv.

Som butikkeier er det altså mange fordeler ved å benytte seg av selvbetjente kasser. Qsystems Retail har spesialisert seg på selvbetjente kasseløsninger som gir kundene en god handleopplevelse.